دانلود پروژه کارآفرینی، طرح توجیهی و طرح کسب و کار صنایع غذایی و بسته بندی

به بخش دانلود پروژه کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی، دانلود طرح توجیهی صنایع غذایی و بسته بندی و طرح کسب و کار صنایع غذایی و بسته بندی خوش آمدید. در این بخش از سایت کارآفرینی می توانید جهت مشاهده ی و دریافت انواع نمونه طرح کسب و کار صنایع غذایی و بسته بندی و همچنین طرح کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی استفاده نمائید.

در صورتی که نیاز به یک طرح توجیهی صنایع غذایی و بسته بندی برای اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری و یا یک طرح کسب و کار دانشجویی در حوزه صنایع غذایی و بسته بندی برای ارائه در دانشگاه و یا طرح توجیه فنی اقتصادی مالی صنایع غذایی و بسته بندی جهت گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق هایی مانند صندوق مهر امام رضا دارید می توانید با دانلود هر یک از طرح های کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی و پروژه های کسب و کار صنایع غذایی و بسته بندی مورد نظر خود اقدام نمائید.

همچنین می توانید از این طرح های توجیهی صنایع غذایی و بسته بندی و پروژه های کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی برای ارائه طرح توجیه مالی اقتصادی فنی صنایع غذایی و بسته بندی به منظور گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون و همچنین ارائه طرح صنایع غذایی و بسته بندی به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده و ایجاد کسب و کار صنایع غذایی و بسته بندی مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کافئین ظرفیت پیشنهادی طرح 3000 تن ورودی ضایعات چای مواد اولیه ( هزار ریال ) 3854520 اشتغال زایی 60 نفر زمین مورد نیاز ( متر مربع ) 6675 اداری 200 سالن تولید 256 انبار مواد اولیه 1200 زیر بنا انبار محصول 800 آشپز خانه ----- رختکن و نماز خانه ----- آزمایشگاه 50 ساختمان نگهبانی 40 سرمایه ثابت ( هزار ریال ) 28874121 سرمایه در گردش ( هزار ریال ) 8.18E+08 مصرف ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه : مواد مخمر یکی از مهمترین ترکیبات مورد نیاز برای پخت نان، کیک و شیرینی هستند که در سبک شدن یا به اصطلاح ور آمدن خمیر موثر خواهند بود. اگرچه اساسا مخمرها موجوداتی بیولوژیکی هستند اما ترکیباتی مانند جوش شیرین و بیکینگپودر نیز نقش مخمری را دارند. مخمرها ترکیباتی را آزاد میکنند که سبب ایجاد حباب های هوا میشوند.این حبابها در حقیقت همان ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول مقدمه استفاده از فناوری های نوین در صنایع غذایی رویکرد جدیدی است که بسیار مورد توجه قرار میگیرد. بی شک که روی آوردن به فناوری های نو از جمله فناوری نانو می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات در این حیطه باشد. امروزه استفاده از فناوری نانو در صنایع بسته بندی غذا امری عادی است. کاربرد فناوری نانو در صنعت بسته بندی را میتوان به دو ...

تعداد صفحه: ۱۲۸ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : مطالعات امکان سنجی )Feasibility Study(، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی پس از مرحله پیدایش طرح و تعریؾ چارچوب کلی آن از لحاظ مشخصات محصول، ظرفیت تولید و میزان سرمایه گذاری انجام می شود . در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذ اران ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

ﻓﺼﻞ اول ﻛﻠﻴﺎت ﻓﺼﻞ اول ﻛﻠﻴﺎت ﮔﻔﺘﻪ ﻣﻲ ﺷﻮد ﻛﻪ اﻳﺮان ﻳﻜﻲ از اوﻟﻴﻦ ﻛﺸﻮرﻫﺎی دﻧﻴﺎﺳﺖ ﻛﻪ در آن ﻛﺸﺎورزی و ﺗﻤﺪن ﺷﺮوع ﺷﺪه و اﻧﺴﺎن اوﻟﻴﻪ ﺑﺮای ﻧﺨﺴﺘﻴﻦ ﺑﺎر در ﻓﻼت اﻳﺮان ﺑﻪ ﻛﺸﺖ و زرع و ﭘﺮورش دام دﺳﺖ زده اﺳﺖ. ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﻲ ﺷﻮد ﻛﻪ ﻣﻬﺎﺟﺮت آرﻳﺎﻳﻲ ﻫﺎﺑﺮ ﺧﻼف ﻣﻬﺎﺟﺮت ﻣﺸﻬﻮر ﭼﻮﭘﺎﻧﻲ و در ﺟﺴﺘﺠﻮی ﭼﺮاﮔﺎه ﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ ﻧﺒﻮده ﺑﻠﻜﻪ ﻣﻬﺎﺟﺮﺗﻲ دﻫﻘﺎﻧﻲ و در ﺟﺴﺘﺠﻮی زﻣﻴﻦ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﺮای ﻛﺸﺎورزی ﺑﻮده اﺳﺖ. ﺣﻔﺎری ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ در اﻃﺮاف ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) - معرفی محصول : کاکائو بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت میشدهاست. مدارک باستانشناسی حاکی از کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس در حدود ۰۰۱۱ سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در قسمت آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس محسوب میشد و از دانههای کاکائو هم به عنوان پول استفاده می ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول : فلفل ها در گروه سبزی ها قرار دارد از فلفل سبز دلمه ای تا فلفل تند قرمز ، همگی در یک گروه غذایی جای می گیرند و تقریباﹰ دارای یک سری از خواص مفید برای بدن هستند .هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح، در آمریکای جنوبی و مرکزی از این سبزی به عنوان چاشنی در غذاها استفاده می شد و با سفر کریستف کلمب به این مناطق، این سبزی به کشورهای ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول نوشابه های غیر الکلی و انرﮊی زا با قند مایع خرما ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح ٣ میلیون لیتر در سال موارد کاربرد محصول به عنوان نوشیدنی انرﮊی زا مورد استفاده قرار میگیرد. میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید نوشابه قند مایع خرما در حال حاضر٠ تن می باشد میانگین واردات در سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ نوشابه غیر الکلی معادل ٨.٥٥١٤٦تن بوده است میزان مصرف سالانه کشور ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید انواع مربا ٢١٦٧٩٦ تن می باشد میانگین واردات دو سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ٤,٨٨٣٥ تن بوده است میزان مصرف سالانه کشور میزان مصرف انواع مربا سالانه کشور معادل٥,١٩٠٨٣٧تن و سرانه مصرف معادل٧,٢کیلو گرم می باشد میزان کمبود یا مازاد تا پایان واحد های تولیدی با ظرفیت ٧٠% ظرفیت اسمی تولید دارند و با توجه به مصرف داخلی و.....میزان ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح ٦٠٠ تن در سال موارد کاربرد محصول این محصولات به عنوان تنقلات مورد استفاده قرار می گیرند.. میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید انواع لواشک ٣٧٥١٢ تن می باشد میانگین واردات دو سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ٣٤٢٠ تن بوده است میزان مصرف سالانه کشور میزان مصرف انواع لواشک سالانه کشور معادل٧,٣٠٤١١تن و سرانه مصرف معادل٤٣,٠کیلو گرم می باشد میزان ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح ٢٠٠٠٠تن در سال موارد کاربرد محصول به عنوان تنقلات و گاهی به عنوان غذای اصلی(صبحانه و عصرانه) مورد استفاده قرار میگیرد. میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکردر حال حاضر ٧١٩١٨٣ تن می باشد میانگین واردات در سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی محصول : گوجه فرنگی ابتدا به عنوان گیاه زینتی در باغچه ها مورد استفاده قرار می گرفت. گوجه فرنگی برای نخستین بار در آمریکای جنوبی دیده شده و از آنجا به دیگر نقاط جهان برده شده است. مصرف خوراکی و درمانی گوجه فرنگی از قرن نوزدهم میلادی به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانی اول به تدریج بر مصرف آن اضافه شد، طوری که امروزه به صورت خام و پخته یا به صورت سس و رب و..... موارد استعمال ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) ۱- معرفی محصول : بیسکویت از کلمه لاتین Bis coctus نان دوبار پخته شده گرفته شده است ، محصولات پخته شده ، خشک و خنک می شود و مورد مصرف قرار می گیرد. امروزه بیسکویت و ویفر را محصولی مقاوم ، شیک ، رﮊیمی ، غذای کودکان و مناسب برای همه افراد می دانند که از آرد (عمدتاﹰ آرد گندم ) تولید شده و بر حسب نوع بیسکویت،ویفر و کیفیت آن دارای روغن ،شکر (در ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول مشتقات هویج (بتا کاروتن ) ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح ٣٠٠ تن در سال موارد کاربرد محصول در صنایع غذایی بتاکاروتن به عنوان رنگ خوراکی و منبع ویتامینA ، به محصولات غذایی از جمله روغن های خوراکی، غلات و نوشیدنی ها اضافه می شود. میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید بتا کاروتن در حال حاضر ٠ تن می باشد میانگین واردات در سال گذشته واردات بتا کاروتن در سال ١٣٨٩ معادل ...

تعداد صفحه: ۱۰۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول مربا ظرفیت پیشنهادی طرح 5250 تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده شکر و میوه کمبود محصول ( سال ( 1390 اشتغال زایی ( نفر) 21 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 450 زیر بنا تولیدی ( m2) 900 سوله تاسیسات ( m2) ---- انبار ( m2) 700 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m2) 520000 میزان مصرف سالانه پوتیلیتی برق(( kw 260000 گاز ( m3) ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول -1 -1 نام وکد محصول نمک طعام، نمک سفره، نمک سنگ و نمک دریا نیز نامیده می شود. نمک سفره نام رایجی است که برای نمک طعام (کلرید سدیم) استفاده می شود.[1] این ماده شیمیائی به هالیت (halite) نیز معروف است. کدهای آیسیک محصول در جدول1-1 ارائه شده است. [12] (جداول در فایل اصلی موجود است) عامل اصلی شوری و نمکین شدن آب دریاها و اقیانوسها ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول نودل (نوعی ماکارانی آماده طبخ ) ظرفیت پیشنهادی طرح 6600000 بسته موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده آرد گندم , مواد افزودنی مجاز , روغن کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 5000 متر مربع اداری M 2 236 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 432 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 216 مترمربع میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی میزان ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع نان های فانتزی ظرفیت پیشنهادی طرح 5 تن در روز(سالیانه 1500تن) موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده آرد گندم کمبود محصول ( سال ( 1390 6/4 میلیون تن اشتغال زایی ( نفر) 17 زمین مورد نیاز ( ( m2 2462 اداری ( m2) 200 زیر بنا تولیدی ( m2) 500 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 220 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 1117 تن آرد گندم آب ( m3) 3300 متر مکعب ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول ماشین آلات نان حجیم ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 20 دستگاه در سال موارد کاربرد · واحدهای تولیدی نان حجیم · انواع فولاد استنلس استیل به اشکال میلگرد ، ورق و پروفیل · تجهیزات جانبی الکتریکی · الکتروموتور به همراه گیربکس مواد اولیه مصرفی عمده · مشعل · بلبرینگ ها و یاتاقان ها · تابلو برق · قطعات استاندارد و آمادی مکانیکی · رنگ و متعلقات کمبود محصول (پایان ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکانسنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایهگذاری اقتصادی انجام میگیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیمگیری سرمایهگذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی مقدماتی تولید ماشین آلات خشک کن ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول ماشین آلات بسته بندی مواد غذائی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 175 دستگاه در سال · بسته بندی پودری موارد کاربرد · بسته بندی حبوبات · بسته بندی قند · ................. · انواع فولاد به اشکال میلگرد و ورق مواد اولیه مصرفی عمده · تجهیزات جانبی الکتریکی · قطعات الکترونیکی · قطعات استاندارد و آمادی مکانیکی · ابزار الات عمومی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) ...

تعداد صفحه: ۱۰۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) مقدمه : امروزه با پیشرفت تکنولوژی و صنعتی شدن جهان به همراه تنوع فوق العاده بخصوص در تولیدانواع کالاهای مصرفی و با کیفیت گوناگون موجب شده ، گرایش مردم به سوی مصرف نوشابه هاشدیداً افزایش پیدا نماید . تنوع درتولید نوشیدنیها بسته به نوع طعم دهنده ها ( طبیعی یا مصنوعی) و گاز دار یا غیر گاز دار بودن آنها بسیار وسیع بوده و بطور کلی روزانه چند ...

تعداد صفحه: ۹۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید قوطی کنسرو ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 9 میلیون عدد در سال موارد کاربرد بسته بندی مواد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده ورق قلع اندود، مایع لاستیک کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 5 میلیون عدد در سال اشتغال زایی (نفر) 50 زمین مورد نیاز (مترمربع) 4500 اداری (مترمربع) 100 زیربنا تولیدی (مترمربع) 1250 انبار (مترمربع) 1000 تاسیسات و سایر 350 میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

غلات حجیم شده -1 معرفی محصول بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت